Casa Armelor și Hărților

Câteva cuvinte despre Casa Armelor și Hărților, Sighișoara

Casa Armelor și Hărților din Sighișoara este o expoziție privată situată în Cetatea Sighișoara, pe Strada Zidul Cetății, Nr. 3. Această colecție impresionantă găzduiește o varietate de artefacte istorice, inclusiv hărți, arme din antichitate, monede vechi, gravuri, desene și litografii, acoperind o perioadă vastă, de la preistorie până în contemporaneitate. Printre exponatele valoroase se numără lucrări ale unor personalități marcante cum ar fi Dimitrie Cantemir, Johannes Honterus, Franz Josef Sulzer și Hesse.
Casa Armelor și Hărților nu numai că prezintă un număr impresionant de artefacte, dar oferă și o perspectivă culturală și istorică asupra evoluției tehnologice și sociale din regiune și dincolo de aceasta. Această colecție privată este un punct de atracție pentru vizitatorii interesați de istoria și cultura Sighișoarei, oferind oportunități de educație și explorare culturală într-un mediu captivant și bine conservat.

Aveți nevoie de cazare în Sighișoara? Vă stăm la dispoziție

Aflați mai multe despre hotelul nostru. Ne găsiți în mijlocul cetății Sighișoarei, chiar la poalele Dealului, acolo unde se termină cele 175 de trepte ale Scării Acoperite

10% REDUCERE PENTRU REZERVĂRI DIRECTE

Rezervă direct pe site-ul nostru sau prin telefon și economisește 10% față de prețurile de pe Booking. Beneficiază de cel mai bun preț și de suport direct din partea echipei noastre.